Vacature logistiek

Containers lossen, vrachtwagens laden en de loods op orde brengen behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Jij bent een logistieke duizendpoot, je weet van het logistieke proces af en voelt je verantwoordelijk voor alles wat met dit proces te maken heeft.

Een logistiek medewerker kan goed zelfstandig werken maar is ook een echte teamspeler, je helpt collega’s en klanten graag en je omschrijft jezelf dan ook als klantvriendelijk en sociaal. Uiteraard ben je naast deze eigenschappen een echte harde werker die weet van aanpakken.  Het laden en lossen van containers of vrachtwagens gaat namelijk niet altijd met een heftruck of reachtruck, want af en toe is het gewoon op pure mankracht.

Als je een heftruck tot je beschikking hebt en je hebt hiervoor het juiste diploma dan is het handig de truck te gebruiken waar hij voor gemaakt. Het verplaatsen van zware goederen van de ene naar de andere plek. Het gaat vaak om verplaatsing binnen de loods of naar/in een vrachtwagen.

Het is belangrijk dat je als heftruckchauffeur weet waar je mee bezig bent en voorzichtig met de truck omgaat, zo voorkom je problemen zoals ongelukken en schades.

Het salaris van een heftruckchauffeur ligt tussen de 1400 en 2100 euro per maand. Dit hangt af van het opleidingsniveau en/of ervaring. In sommige gevallen is het als heftruckchauffeur mogelijk op onregelmatige tijden te werken, dit kan zorgen voor een onregelmatigheidtoeslag en dus een hoger salaris.

Ben jij een geboren logistiek medewerker en heb je ervaring met het rijden op een heftruck, wil jij alle goederen zo snel mogelijk, netjes en volgens de regels van de opdrachtgever, op zijn bestemming krijgen dan ben jij de gene die wij zoeken.